Esti Gurulás - Retropartyzánok

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Esti Gurulás

Sokat beszélgettünk arról, hogy miként lehetne a Retropartyzánok hangulatát év közben is megőrizni, ezért arra gondoltunk,  hogy időről-időre szervezünk egy pár órás esti „elfoglaltságot” mindazoknak, akik kedvet éreznek egy kis beszélgetésre, közös kocsikázásra. Így fogalmazódott  meg a Retropartyzánok  Esti Gurulás ötlete.


Nem kell nagy dologra gondolni. Az Esti Gurulás lényege a spontaneitásában van. Amikor kedvet érzünk magunkban és az időjárási  viszonyok is jónak ígérkeznek, akkor megszervezzük a következő gurulást.  Találkozunk egy jól megközelíthető parkolóban, beszélgetünk egy kicsit, aztán felkerekedünk és megyünk egy kört  a városban, majd kisvártatva hazaindulunk. Ennyi az egész.

Nem kell nagy dologra gondolni. Az Esti Gurulás lényege a spontaneitásában van. Amikor kedvet érzünk magunkban és az időjárási viszonyok is jónak ígérkeznek, akkor megszervezzük a következő gurulást.  Találkozunk egy jól megközelíthető parkolóban, beszélgetünk egy kicsit, aztán felkerekedünk és megyünk egy kört a városban, majd kisvártatva hazaindulunk. Ennyi az egész.

A konkrét programot (kezdést és útvonalat) a rendezvény facebook meghívójában közöljük. A rendezvényen mindenki számára biztosítunk térképet az útvonalról. Továbbá egy matricát is kapsz,  melyen bejelöljük, hogy hányszor gurultál velünk.
Ha az időpont nem lenne alkalmas számodra, ne aggódj, lesz legközelebb is!

Az Esti Gurulásról elsősorban a Facebook-on adunk írt ezért javasoljuk, hogy mielőbb lájkold a Retropartyzánok facebook oldalát!

Az első pesti gurulásról ide kattintva találsz összefoglalót és képeket.

Ha minden jól megy, hamarosan vidéken (Győrben, Pécsett, vagy Debrecenben) is találkozhatunk!

Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz